Marjolein de Graaf

Hoihoi, Ik ben Marjolein de Graaf en ben de founder van Black & Blue. Op mijn 16e ben ik van school gekomen en destijds bij Albert Paris in de Keizerstraat aan de slag gegaan. Na een aantal jaren heeft mijn moeder die winkel overgenomen. In 1994 heb ik het stokje overgenomen en heb ik de winkel voortgezet op Keizerstraat 63. Na vijf jaar zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Keizerstraat 44. Daar zijn we op 26 augustus 1999 open gegaan. Toen hebben Mark en ik besloten om de winkel samen te gaan doen om meer rust te krijgen. Mark doet de financiële kant en ik het creatieve aspect. En zo zijn we samen nog steeds bezig en werkt onze dochter Cherelle ook alweer 10 jaar bij ons. Samen met Gea, Karin en Monique vormen we een superfijn team.

Mark de Graaf

Hoi, Mijn naam is Mark en ben voornamelijk achter de schermen actief binnen Black&Blue. Zaken zoals personeel en automatisering worden door mij geregeld. Op drukke momenten zal je mij achter de kassa aantreffen en schiet ik zo nu en dan te hulp op de herenafdeling. De kracht van de samenwerking is dat we elkaar allemaal aanvullen en dat geldt ook mij en Marjolein als echtgenoot en als partner in de zaak maar zeker ook voor de anderen die bij ons werken waaronder onze eigen dochter Cherelle. De dynamiek binnen ons bedrijf maakt dat er geen dag hetzelfde is waardoor ik het nog steeds naar mijn zin heb. Mijn motto: “Samen is niet alleen”

Cherelle Koning-de Graaf

Hoi hoi.. Ik ben Cherelle Koning 28 jaar en de dochter van Mark en Marjolein. Als kleine meid ging ik al mee om de nieuwe spullen uit te pakken. Niet veel later liep ik ook stage in de winkel en werd het allemaal steeds duidelijker dit wil ik! Ik sta nu al ruim 10 jaar full time in de winkel.. En dan echt overal. En sinds een paar maanden heb ik de heren afdeling onder mijn hoede. Daarnaast doe ik ook de inkoop samen met mijn moeder.. En ik verwerk alle nieuwe goederen. Mijn kracht is mijn passie. Niks is teveel en op alle vragen kan ik antwoord geven! Mijn doel is dat de klanten met een lach de deur uit gaan. Het liefst wel met een tasje maar een goed gevoel vind ik ook goed 😉

Karin van Amesfoort

Mijn naam is Karin van Amesfoort en ben een kleine 20 jaar geleden begonnen bij Black & Blue. Ik noem het gekscherend ook weleens mijn tweede huis. Al jaren sta ik op de damesafdeling en ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Elk seizoen is er weer een superleuke collectie waar ik vervolgens weer klanten blij mee kan maken. Bij ons wordt je nog ‘ouderwets’ geholpen en gestyled, uiteraard als je dat zelf wilt. Ik koester onze vaste klanten en nieuwe klanten krijgen van mij positieve aandacht. Onderling hebben we het leuk met elkaar, kennen elkaar goed en alles is bespreekbaar. We willen allemaal positief knallen! Voor mij nog zo’n 10 jaar tot mijn pensioen, maar tot die tijd houd ik het hier prima vol!

Black & Blue Den Helder

KORTINGSACTIES ALTIJD EEN GROOT SUCCES!

Als wij een actie houdendan laten we dit weten via onze Social Media kanalen. We kunnen dan ook altijd wel stellen dat hier goede reacties op komen en staan de mensen vaak al lange tijd voor openingstijd voor onze winkeldeuren. Wilt u ook niets missen, volg ons dan op Facebook en Instagram.

Video afspelen